Selecteer een pagina

GEEF JE EEN (BEDRIJFS)BORREL?

Ook voor wat rustigere gelegenheden zoals (bedrijfs)borrels kun je bij ons terecht. Van bedrijfsborrels tot aan babyshowers; de Suite is voor bijna elke gelegenheid geschikt. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Een beperkte drankenkaart of juist een uitgebreide? Wat borrelhapjes tijdens de borrel of liever een walking dinner met 5-gangen? De keuze is aan jou. 

We maken graag een afspraak op voorhand om de middag of avond door te nemen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

DRANKEN

Bij een borrel hoort een passend drankassortiment. Bij ons heb je de keuze uit twee opties; afkopen of nacalculatie. Voor het afkopen geldt:

  • Het afkopen van bier, speciaalbier, wijn en fris kost €27,50 p.p.
  • Het afkopen van bier, speciaalbier, wijn, fris en gedistilleerd kost €32,50 p.p.

Bij nacalculatie houden we zorgvuldig bij wat er tijdens de borrel genuttigd wordt. Je ontvangt hiervan een gespecificeerde factuur.

HAPJES

Wil je tijdens jouw borrel gasten laten genieten van hapjes? Dat kan natuurlijk ook. We hebben ruime keuze aan hapjes die we tijdens de borrel kunnen serveren. Liever iets uitgebreider? Kies dan bijvoorbeeld voor een walking dinner. Je geniet dan van een heerlijk diner, terwijl je tussen en zelfs tijdens de gangen lekker rondloopt. Een uitgelezen kans om veel verschillende mensen te spreken. Ideaal voor bijvoorbeeld de afsluiting van een bedrijfsuitje of een familiedag. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Suite is  7 dagen per week beschikbaar, op afspraak. Op zondag tot en met donderdag zijn we tot maximaal 00:00 uur geopend, en op vrijdag en zaterdag tot maximaal 02:00 uur. De Suite is geschikt voor ongeveer 85 personen. De Suite is goed bereikbaar, en parkeermogelijkheden zijn op loopafstand. Ook beschikt de Suite over een rookruimte, en is de ruimte rolstoelvriendelijk.

C O N T A C T  →