Selecteer een pagina

OP ZOEK NAAR EEN FEESTLOCATIE?

Is je huis te klein voor al je vrienden of heb je zin om jouw feestje met je gasten mee te vieren zonder om te hoeven kijken naar de hapjes, muziek en drankjes? De Suite is dé locatie voor al jouw feestjes tot ongeveer 85 personen.

Of je nu jarig bent, gaat trouwen of je iemand wilt verrassen met een surprise party, wij richten de Suite precies in zoals jij dat wilt. Bedenk jij alvast wie je wilt uitnodigen en prik je alvast een datum? Dan houden wij ons bezig met het regelen van bijpassende dranken, hapjes en muziek! 

DRANKEN

Bij een feestje of borrel hoort natuurlijk een lekker drankassortiment. Je hebt bij ons de keuze uit twee opties; afkopen of nacalculatie. Voor het afkopen geldt:

Het afkopen van bier, speciaalbier, wijn en fris kost €25,00 p.p.

Bij nacalculatie houden we zorgvuldig bij wat er op jouw feestje genuttigd wordt. Je ontvangt hiervan een gespecificeerde factuur.

HAPJES

Muziek, drankjes, heerlijke hapjes; we houden ervan. Een borrel of feest is dan nog nét even wat geslaagder als er goede hapjes geserveerd worden. En het mooiste is nog: bij de Suite kun je met een gerust hart met je gasten mee feesten/borrelen! Wij zorgen namelijk wel voor wat heerlijke hapjes, helemaal naar jouw wensen. We maken graag een afspraak op voorhand om de avond met je door te nemen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Suite is  7 dagen per week beschikbaar, op afspraak. Op zondag tot en met donderdag zijn we tot maximaal 00:00 uur geopend, en op vrijdag en zaterdag tot maximaal 02:00 uur. De Suite is geschikt voor ongeveer 85 personen. De Suite is goed bereikbaar, en parkeermogelijkheden zijn op loopafstand. Ook beschikt de Suite over een rookruimte, en is de ruimte rolstoelvriendelijk.

C O N T A C T  →