Selecteer een pagina

DE SUITE POP-UP

Pop-up restaurants; in de grote steden zijn ze niet meer weg te denken. Waarom dan niet naar Hilvarenbeek halen? Dat dachten wij ook. En daarom organiseren we in de wintermaanden ééns per  maand een pop-up restaurant in de Suite. Van Oosters tot aan Italiaans, en van seafood tot steak-avond. Tijdens de POP-UP staat de Suite 3 dagen in het teken van een bepaalde keuken of een bepaald ingrediënt. En jij? Jij kan daar gewoon bij zijn en proeven wat onze koks hebben gemaakt. Niet alleen onze koks, want de koks van het Landgoed en Herberg Sint Petrus doen natuurlijk ook mee. Ieder gespecialiseerd in een ander gebied, zetten zij nieuwe smaken op tafel.

Binnenkort volgen de data van najaar 2019. Bekijk hieronder de pop-up themas van vorig seizoen!

POP UP NO. 1- ASIAN FUSHION

Welkom bij DE SUITE POP-UP NO. 1 – ASIAN FUSHION. Waan je samen met ons in Azië en geniet van al het lekkers wat de Oosterse keuken te bieden heeft. De Oosterse Paulus keuken welteverstaan, want onze koks zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met zich verdiepen in de Oosterse keuken. Met samen al zo’n 40 jaar ervaring bij verschillende restaurants en verschillende soorten keukens, hebben zij de lekkerste gerechtjes uit Azië naar onze keuken gehaald. In een shared-dining jasje gestoken. En geloof ons, dat wil je niet missen.

POP UP NO. 2 - SURINAAMSE TWIST

DE SUITE POP-UP NO. 2 – SURINAAMSE TWIST. Waan je samen met ons in Suriname en geniet van al het lekkers wat de Surinaamse keuken te bieden heeft. Met zijn Surinaamse roots heeft kok Gabian de lekkerste gerechtjes uitgekozen voor het menu. Denk aan Surinaams gekruide kip, Tjauwmin (Surinaamse noodles) en heerlijke kouseband.